MédiaajánlatTisztelt Partnerünk / Leendő partnerünk!

A www.credolifeschool.hu honlapon hirdetni az Ön cégét, termékét meglehetősen gyorsan megtérülő befektetés.

No persze nem minden esetben...


Miért éri meg olyan portálon hirdetni, amely egy speciális területet ölel fel?

Célunk, hogy ügyfeleink valóban rentábilis hirdetési lehetőséget tudjanak magukénak a velünk történő együttműködés során. Ennek szellemében, mielőtt bármely megjelenési lehetőségünkbe befektetne, kérjük Tisztelettel, hogy szenteljen néhány percet arra, hogy megtudja, hogyan is érdemes hirdetni?

Több éves online és offline marketing tapasztalatunk, médiaügynökségi kapcsolataink és tapasztalataink egyaránt igazolják, hogy a legmegtérülőbb befektetés minden esetben a speciális honlapokon történő hirdetés.

Azt, hogy mitől is jobb az "interneten" hirdetni, mint az "újságban", nem taglalnánk. Az viszont biztos, hogy az internet végeláthatatlan világában vannak olyan felületek, amelyek értékesebbek és vannak, amelyek kevésbé értékesek.

A kérdés minden esetben az, hogy kinek?

Képzelje csak el, hogy Ön egy repülőjegy értékesítő vállalkozást nyit.

Természetesen a magas látogatottság /UV/ és a nagy számú oldalletöltés / PI /, illetve az ebből fakadó nagy számú megjelenése az Ön hirdetésének / AV / reális alapot adhat arra, hogy országosan ismert hírportálokon / origo, index, HAON, BOON, SZOON / közösségi portálokon / iwiw, facebook, twitter Hi5 /, illetve egyéb, magas AV,UV, és PI számokkal rendelkező felületen hirdessen, de gondoljon csak bele...!

Vajon ezeken a felületeken 100 látogatóból hány lesz 18 alatti, illetve 60 év fölötti látogató, akik nem tartoznak az Ön célközönségébe?

Azok közül, akik pedig abba tartoznak, vajon hány százalékuk szeretne utazni? Ezeknek az embereknek hány százalékát teszik ki azok, akik repülővel szeretnének utazni?

Nem volna egyszerűbb egy olyan honlapon hirdetni, amely csak és kizárólag repülőjegy értékesítéssel foglalkozik? Hiszen viszonylag kevés az olyan ember, aki fogorvost keres egy repülőjegyekkel foglalkozó oldalon... Az ilyen oldal látogatója nagy valószínűséggel utazni szeretne.

Nyelv:
SOCIAL MÉDIA